fbpx
  • Preluare apeluri telefonice: 09:00 - 18:00
  • Sos. Iasi - Tomesti 78
  • 0787434555

Mercedes C200 CDI

Mercedes C200 CDI

SAN AUTO ***** Premium used cars

Multumim Florin din Paun, com. Barnova, jud. Iasi pentru achizitionarea a 4 masini!

Astazi dorim sa aducem un omagiu unui client special – Florin, care tocmai si-a achizitionat a patra masina de la noi. Suntem extrem de recunoscatori pentru increderea pe care ai aratat-o in noi si suntem incantati sa impartasim povestea ta cu restul comunitatii noastre.

𝗣𝗮𝘀𝘂𝗹 𝗰𝗮𝘁𝗿𝗲 𝗼 𝗻𝗼𝘂𝗮 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁𝗶𝗲

Florin, un client loial al nostru, a devenit cunoscut in randul echipei noastre pentru pasiunea sa pentru masini. Dupa ce a achizitionat deja trei masini de la noi, ne-a surprins placut cand ne-a contactat pentru a discuta despre cea de-a patra achizitie. Am fost curiosi sa aflam ce l-a determinat sa continue sa ne aleaga si sa descoperim ce il motiveaza sa-si extinda colectia de masini.

𝗖𝗮𝘂𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁𝗮

Florin ne-a povestit ca a petrecut mult timp cercetand si cautand masina perfecta pentru a completa colectia sa. A dorit sa gaseasca un model care sa fie atat estetic placut, cat si performant. Dupa multe ore petrecute online si vizite la diferiti dealeri auto, Florin a gasit in cele din urma masina visurilor sale – un superb exemplar al unui Mercedes C Class.

𝗢 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗻𝗲𝘂𝗶𝘁𝗮𝘁

Florin ne-a impartasit ca intregul proces de achizitie a fost o experienta de neuitat. Echipa noastra de vanzari a fost mereu acolo pentru a-l ghida in fiecare etapa si a raspuns prompt la toate intrebarile si nelamuririle sale. De la testarea masinii pana la finalizarea tuturor formalitatilor, Florin a simtit ca este tratat cu respect si profesionalism. Aceasta experienta placuta a fost unul dintre motivele principale pentru care a decis sa revina la noi pentru a patra achizitie.

𝗨𝗻 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿𝗶𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗱𝘂𝗿𝗮𝘁𝗮

Dupa ce a achizitionat deja patru masini de la noi, Florin a devenit unul dintre cei mai importanti clienti ai nostri. Ne-am bucurat sa-l avem alaturi de noi in aceasta calatorie si suntem mandri sa putem spune ca am reusit sa construim un parteneriat de durata. In fiecare etapa a procesului, am facut tot posibilul sa ii oferim cele mai bune servicii si sa ii depasim asteptarile.

In incheiere, dorim sa multumim din nou lui Florin pentru increderea acordata si pentru alegerea de a achizitiona a patra masina de la noi. Suntem onorati sa facem parte din povestea ta si suntem incantati sa te avem alaturi in continuare. Speram ca aceasta poveste inspira si alti clienti sa ni se alature si sa experimenteze serviciile noastre de calitate si atentia noastra la detalii.

IASI
//
//
Balan Alexandru
Consultant vanzari
//
Caraus Bogdan
Consultant vanzari
//
Rodu Andrei
Consultant vanzari
//
Sandu Ionut
Transport si logistica
//
Sandu Diana
Consultant asigurari

Suntem la dispozitia dvs!