• Preluare apeluri telefonice: 09:00 - 18:00
  • Iasi, sos. Nicolina 207
  • 0787434555

Asigurari

ASIGURARI SAN AUTO

RCA / Locuinte / CASCO / Viata / Sanatate / Calatorie / Malpraxis / CMR / ROTR / Accidente / Raspunderi civile

Colaboram cu cele mai bune companii de asigurari de pe piata, pentru ca tu sa ai acces la o oferta larga de polite si sa decizi care raspunde cel mai bine cerintelor tale.

Asigurarile ajuta oamenii si afacerile sa evolueze, sa administreze si sa reduca riscurile. Fara asigurari, oamenii s-ar angaja mai putin in anumite activitati ale vietii moderne, deoarece costurile potentiale financiare la care ar fi expusi, ar fi prea mari.
Asigurarea ofera persoanelor si companiilor increderea de a-si derula viata de zi cu zi cu incredere si de a incheia tranzactii cu altii. Ei se pot simti in siguranta stiind ca firma cu care fac afaceri va putea sa-si continue activitatea si va avea posibilitatea de a-si acoperi obligatiile.
In plus, societatea are de castigat de pe urma unei piete competitive a asigurarilor, care se poate folosi de tehnici sofisticate de stabilire a preturilor pentru a incuraja practicile mai bune de management de risc. Exemplele includ persoanele care se lasa de fumat pentru a-si reduce primele de asigurare de viata, cele care instaleaza alarme de fum pentru a-si reduce costurile de asigurare pentru casa sau locuinta, sau firmele care implementeaza sisteme mai eficiente de management de risc pentru a-si reduce primele de raspundere civila. Un alt exemplu comun este promovarea practicilor de conducere preventiva, prin reducerile pentru neproducere de daune aplicate primelor pentru asigurari auto.

Trimiteti o copie dupa actul masinii si CI (plus asigurarea veche, daca este cazul) pe office@sanautoimport.ro si va trimitem oferta noastra de asigurari in cel mai scurt timp !

//
//
Balan Alexandru
Consultant vanzari
//
Caraus Bogdan
Consultant vanzari
//
Sandu Ionut
Transport si logistica
//
Sandu Diana
Consultant in asigurari

Suntem la dispozitia dvs!