Registrul Auto Roman (RAR) estimeaza un profit net de 103.5 milioane lei in acest an si venituri totale de 404,3 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli, publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Autoritatile s-au confruntat in 2017 cu un numar ridicat de solicitari din partea clientilor, care s-au programat sa obtina actele necesare in vederea primei inmatriculari in Romania a vehiculelor second-hand.

Situatia pare sa ramana neschimbata si in 2018, inmatricularile de masini SH fiind pe un trend ascendent inca din primele luni ale anului.

In aceste conditii, Registrul Auto Roman (RAR) estimeaza un profit de 103.5 milioane de lei in 2018 si venituri totale de 404.3 milioane lei.

Proiectul privind bugetul de venituri si cheltuieli, aflat pe site-ul Ministerului Transporturilor, mai arata ca RAR si-a bugetat cheltuieli totale de 281.02 milioane lei, din care cheltuielile cu personalul se ridica la 157.7 milioane lei.

Potrivit informatiilor oficiale, RAR are circa 1.700 de angajati. Infiintat in 1911, Registrul Auto Roman este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor ca autoritate competenta in domeniul vehiculelor rutiere, sigurantei rutiere, protectiei mediului inconjurator si asigurarii calitatii.

Via: Auto Market