Fabrica Delphi Packard din orasul Moldova Noua, judetul Caras-Severin, in care lucreaza aproape 700 de persoane, se inchide la sfarsitul lunii martie din cauza lipsei de personal.

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentantii companiei de automotive Delphi Packard, fabrica din orasul Moldova Noua va fi inchisa din cauza “constrangerilor cauzate de forta de munca limitata disponibila in regiune”.

“In urma intalnirii avute in data de 19 ianuarie cu reprezentantii sindicatului, echipa de management Aptiv Electrical Distribution Systems Romania, a comunicat faptul ca fabrica din Moldova Noua nu mai poate sa sustina un proiect complet din cauza constrangerilor cauzate de forta de munca limitata disponibila in regiune. Pentru a desfasura un proiect complet specific tipului nostru de industrie, bazat in principal pe forta de munca, e nevoie de un numar mai mare de angajati decat am reusit sa atragem din regiune. Am fost astfel nevoiti sa luam decizia de a ne ajusta operatiunile din Romania”, a anuntat Delphi Packard.

Potrivit reprezentantilor companiei, activitatea de productie in Moldova Noua va fi incetata la sfarsitul lunii martie, astfel ca cei 698 de angajati vor ramane fara locuri de munca.

Via: Auto Bild Romania

Lasă un răspuns